Täpsus on kokkade viisakus
Ära laida toitu sellepärast, et sul pole isu.
Et kõvasti kaalus alla võtta, piisab, kui keelduda kolmest asjast - hommiku-, lõuna- ja õhtusöögist.
Ma pole reaalsusest eriti vaimustuses, kuid see on ainus koht, kus korralikult süüa saab.
Söö nii palju, et keha ei hukkuks ülesöömisest.
Paksukesed elavad vähem. See-eest söövad rohkem.
Sellest ajast saadik, kui inimesed õppisid ära söögitegemise, söövad nad kaks korda rohkem, kui seda nõuab loodus.
Söögitegemine on nagu armastus - sellesse tuleb sukelduda andumusega või siis üldse mitte.
Inimene on see, mida ta sööb.
Ma ei kavatse end surnuks näljutada vaid selleks, et pisut kauem elada.
Suudlused ei köida kaua, aga kokakunst küll.
Kõige kergemini vabanete kilogrammidest, jättes need taldrikule.
Igas paksus mehes on vangis kõhn mee, kes hüüab kõigest väest appi, et välja pääseda.
Olen kindel, et seedimine on elu suur saladus.
Õnn ja tühi kõht käivad harva koos.
Minu nõuanne teile, kui soovite ikka saleneda: sööge nii palju, kui soovite, aga ärge neelake alla.
Suured kooritud toored porgandid on toiduks kõlbulikud vaid neile, kes elavad küülikupuuris ja ootavad innukalt lihavõttepühi.
Toit on tasakaalustatud dieedi tähtis osa.
Kui jumal saadab nälja, saadab ta ka midagi, millega seda leevendada.
Nautige hetke. Mõelge kõigile neile naistele Titanicu pardal, kes magustoidust loobusid.